c6 traction control - SmokinVette.com Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 08-26-2010, 06:09 AM Thread Starter
Smokin Member
 
timsterc6's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Roger,Ar
Posts: 40
c6 traction control

Has anyone had a prob with the switch not turning on the compedative driving.
timsterc6 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 08-26-2010, 10:43 AM
Smokin 50HP Club
 
Join Date: Mar 2008
Location: Colorado
Posts: 64
Quote:
Originally Posted by timsterc6 View Post
Has anyone had a prob with the switch not turning on the compedative driving.
I've heard people having issues when their wheels sensors are screwed up
2008-Z51 is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 08-26-2010, 02:23 PM
Smokin 50HP Club
 
Join Date: Mar 2009
Location: Coconut Grove
Posts: 73
Quote:
Originally Posted by 2008-Z51 View Post
I've heard people having issues when their wheels sensors are screwed up
if you changed your wheels and they didn't put back the sensors this would cause that problem. Or you could have a bad sensor
Vince Vette 06 is offline  
post #4 of 7 (permalink) Old 08-26-2010, 11:13 PM
Smokin 1000HP Twin Turbo Club
 
c6vette's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,071
Quote:
Originally Posted by Vince Vette 06 View Post
if you changed your wheels and they didn't put back the sensors this would cause that problem. Or you could have a bad sensor


2006 Blk C6 vert w/A&A Supercharger kit w/V-3 T Trim, RTech LT's w/hi-flo cats, Corsa Extreme exhaust, built .408, cam, ported LS2 heads, twin intank pumps, & DYAD CF Clutch. New dyno #'s 726rwhp/689tq
c6vette is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 08-27-2010, 03:16 AM
Smokin 200HP Club
 
Join Date: Jun 2007
Location: Texas
Posts: 296
No, but I've had issues with it not wanting to turn on at all.
jayfive is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 08-28-2010, 08:04 AM
Smokin 200HP Club
 
CA Road Warrior's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Los Angeles, CA
Posts: 295
Did you get this taken care of? Do you have new wheels?

How can you test the wheel sensors anyway?
CA Road Warrior is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 08-30-2010, 07:11 AM
Smokin 200HP Club
 
ZOLTAR's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Fresno, California
Posts: 205
If it was the tire sensors, to prevent having to take the wheels apart, can this be tuned out?
ZOLTAR is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Share This Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the SmokinVette.com Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome