92 not getting fuel Need help!!! - SmokinVette.com Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 01-27-2013, 08:10 PM Thread Starter
Smokin Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: USA
Posts: 1
92 not getting fuel Need help!!!

I just picked up a 92 C4. The last owner replaced the distributer, water pump,coil, fuel pump and the car is not getting fuel. If you squirt starting fluid in the breather it fires right over and will run out the fluid.
Any help would be greatly appreciated!

not sure if its a regulator, injectors or computer!
kgramig is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 01-27-2013, 09:07 PM
Smokin 2500HP Pro Road Racer
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 2,849
Quote:
Originally Posted by kgramig View Post
the car is not getting fuel. If you squirt starting fluid
not sure if its a regulator, injectors or computer!
Start reading
http://www.mainstreamtopics.com/foru...rt-diagnostic/

Could be a fuel supply problem , ( pump , regulator, fuel pressure )
a fuel delivery problem ( injectors )
or a elec problem ( no signal to the computer to fire the injectors )
More investigation needed
start by pressure testing the system to make sure you have correct fuel pressure available

"Being able to "think outside the box" presupposes you were able to think in it." --Bob Lutz
vetteoz is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 01-28-2013, 06:47 AM
Smokin 4000HP World Challenge
 
Bucwheat's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Evans Ga.30809
Posts: 4,188
Don't forget the fuel filter.

2013 Grand Sport 3Lt
Bucwheat is offline  
post #4 of 4 (permalink) Old 01-30-2013, 05:29 AM
Smokin 750HP Supercharged Club
 
Seabee 86's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: New Milford, CT
Posts: 799
Send a message via AIM to Seabee 86
Test your fuel pressure. My 86 should read 42+/- at the fuel rail, yours should be similar but look it up first. If you have good fuel pressure, than your problem is after the fuel rail, like injectors. Otherwise, I would start at the easiest and most likely; a fuel filter. When you put the key to the "on" position can you hear the fuel pump priming the system?

"General Malfunction"
Seabee 86 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Share This Thread

Tags
no fuel , not getting fuel

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the SmokinVette.com Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome