when run codes get "NO COMM" - SmokinVette.com Forums
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 12-05-2010, 06:14 AM Thread Starter
Smokin Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: florida
Posts: 2
when run codes get "NO COMM"

I put in a new battery and now I'm getting all kinds of elec problems. Getting all the codes "reduced engine power" "Low fuel" the fuel gage reads empty the water temp pegs to the hot side, no power windows, no auto settings on the power seats, no radio, trunk won't open, etc. the car will start and runs ok. When I run a code check everything comes up NO COMM. Anybody got any ideas how to fix. I have unplug the battery and waited 10 min no help.
douginfla is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 12-05-2010, 02:03 PM
Smokin 50HP Club
 
Join Date: Oct 2009
Location: Winchester,In. USA.
Posts: 70
Start checking your ground locations ,start with your main ground cable and go from there
clayshooter is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 12-14-2010, 06:52 AM Thread Starter
Smokin Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: florida
Posts: 2
Well I have narrowed it down to the red connector in the DCM on the passengers side, if I unplug it everything works but the window and lock. Does anyone know if there is a way to check the wires to see if I have a short or check the DCM to see if it is good.
douginfla is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Share This Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the SmokinVette.com Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome